Gebruik voor de gezondheid van jouw hond humus- en/of fulvinezuur.

“Een jaar aan het tobben met allergie. Aan de Cytopoint injecties dus. Na 1 fles hummuszuur gewoon geen jeuk meer en geen vette huid. Geen injectie meer gehad nu. Duimen dat dit ons wondermiddel is. So far so good.”
“Onze Suuza kampte al een tijdje met darmproblemen. Door verminderde weerstand ook nog giardia erbij. Nu na een tijdje fulvinezuur gebruikt te hebben is ze zoveel beter op de rit. Zachte vacht en goede ontlasting.”
“Onze reu had zaadproblemen en dankzij de PrimeHumic Vloeibaar is dit opgelost. Ook bij onze andere honden gebruiken we het preventief en ze voelen gewoon zachter aan en zitten beter in hun vel.”

Ik gebruikte de PrimeFulvic al enkele jaren op en af. Dat wil zeggen als de honden ergens problemen mee hadden kwam de fles uit de kast en als het weer over was ging deze weer terug de kast in, hoe dom. Toen ik me er werkelijk dieper in ging verdiepen kwam bij het besef dat PrimeHumic nog meer toegevoegde waarde kon hebben vanwege de koolstof die ook zeker absorbeert. Ik ben er pas echt achter gekomen wat het doet toen mij reu (Mickey) die ze bespoten hadden met spierversterkers en daardoor zaadproblemen kreeg. Na enkele maanden gebruik laten testen en het zaad was top en wat deed ik toen weer… stoppen want het was goed en dit was het domste wat ik heb kunnen doen. In de veronderstelling dat Mickey goed was heb ik hem voor alle zekerheid 2 weken voor zijn 1e dekking weer laten testen, en wat denk je… terug bij af, slecht zaad. Helemaal in de stress geschoten uiteraard ben ik weer vlug PrimeHumic gaan gebruiken en na 7 dagen stond hij er weer, zo snel heeft PrimeHumic dus resultaat opgeleverd en sindsdien stop ik dus echt niet meer en geef het alle honden preventief.

Ook Maarten Kappen, de dierenarts in Eersel heeft 12 reuen met zaadproblemen erop gezet en 60% is opgelost natuurlijk afhankelijk van de onderliggende aandoening. Maarten geeft in dezelfde zin ook aan dat 100% van de gebruikers zegt dat de algehele conditie van hun hond zichtbaar is verbeterd.

– John van Meel, Remerkabel Boxers
Humus- en fulvinezuur producten voor honden