Honden
Labrador Dog Face on Black Background
Katten
Photo of Gray Cat Looking Up Against Black Background
Paarden
Bay Horse Against Black Background

Sinds een jaar zet ik fulvinezuur in bij dieren, dus ook bij katten, met allergieën en gewrichtsproblemen. Fulvinezuur is een mooie manier van ontgiften. Groene leem kan hier ook voor worden ingezet, maar dat geeft vaak veel heftige reacties. Fulvinezuur werkt hetzelfde maar geeft veel mildere reacties.”

– Ervaring van een dierenarts

Productinformatie

Humic Solution beschikt over veel kennis over hoe de organische stoffen humus- en fulvinezuur de gezondheid kunnen ondersteunen. Die kennis delen we graag met professionals via de website, nieuwsbrieven en lezingen. Wij doen veel onderzoek naar de effecten van humus- en fulvinezuur bij mens/dier/plant maar de uitkomsten daarvan bereiken de meeste mensen niet. En wetenschappelijke publicaties zijn natuurlijk niet altijd even goed leesbaar voor iedereen. Via het kennisplatform Humus- en fulvinezuur kun je meer te weten komen over hoe belangrijk deze organische stoffen zijn, en wat ze kunnen doen om evenwicht te brengen in mens en natuur.

Vanwege huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het ons helaas niet toegestaan jou vanuit Humic Solution uitgebreid te informeren over de werking van onze producten en waar je deze voor kunt inzetten. We informeren je via onze website wel graag over de onderscheidende kwaliteitsaspecten van onze producten.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief voor dieren!
Humus- en fulvinezuurproducten voor dieren