Bestellen vanuit Nederland

Bestellen is heel eenvoudig. Klik de gewenste humus- en fulvinezuur producten aan in onze webshop en klik op ‘toon winkelwagen’ voor het overzicht van uw bestelling. Je kunt kiezen om je te registreren (eenvoudig als u vaker producten bij ons gaat bestellen) of om af te rekenen als gast.

Je komt in het bestelscherm waar het afleveradres wordt gevraagd en de gewenste aantallen van de producten kunnen worden ingevuld. Belangrijk is dat je ook het land invult, anders kun je geen verzendwijze selecteren. Wanneer de betaalmodule (bijvoorbeeld iDEAL) wordt gestart, is de bestelling definitief. Lukt het niet met bestellen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice info@humicsolution.eu of bel 036-5239690.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief omzetbelasting en excl. verzendkosten.

Wijzigen van de bestelling
Als je na het plaatsen van een bestelling toch nog wat wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@humicsolution.eu. Als de bestelling reeds verzonden is, kan deze helaas niet meer worden gewijzigd, uiteraard kun je dan nog wel de producten retourneren. Zie hiervoor het kopje Retourneren. De kosten van de verzending worden in dit geval niet vergoed.

Retourneren
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag van de order inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten naar Humic Solution zijn voor eigen rekening.  Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Humic Solution geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@humicsolution.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde creditbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

VERZENDING EN LEVERING

Hoe lang duurt het?
Bestellingen worden dagelijks verwerkt (met uitzondering van het weekend) en meestal dezelfde dag nog verzonden. De levertijden van PostNL liggen tussen de 1-2 werkdagen afhankelijk van het land van bestemming. Indien er van onze kant leveringsproblemen zijn door externe omstandigheden, zullen we dit melden per e-mail. We streven ernaar alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren, met een maximale levertijd van een maand.

Verzending door PostNL
De zending wordt vervoerd door PostNL. Als je op het moment van aanbieding van de zending niet aanwezig bent, zal deze de twee volgende werkdagen nogmaals worden aangeboden. Wanneer de postbode en/of chauffeur van PostNL jou niet thuis treft, laat hij/zij een kaartje achter. Op dit kaartje wordt aangegeven wanneer de volgende aanbieding is. Vaak wordt dan ook een dagdeel aangegeven.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten zijn maximaal € 4,95 voor pakketzendingen (bijvoorbeeld de 1 liter flessen). Brievenbusleveringen kosten € 4,00. Bij een besteding van minimaal € 55,= is de verzending kosteloos.

Bestellen vanuit België
Je kunt ook bij ons bestellen en betalen vanuit België. Betaling is mogelijk met Bankcontact/Mr. Cash, PayPal, per rechtstreekse overboeking op onze rekening of als je een Nederlandse rekening hebt via iDeal.
Plaats jouw bestelling via onze webshop.Je ontvangt daarvan een orderbevestiging. Maak het verschuldigde bedrag (bestelling + verzendkosten) over. Zodra de betaling is bijgeschreven, gaan wij tot levering over.

Verzendkosten voor België
De verzendkosten bedragen € 6,95. Bij een besteding van minimaal € 150,= is de verzending kosteloos.

Bestellen vanuit Duitsland
Je kunt ook bij ons bestellen en betalen vanuit Duitsland. Betaling is mogelijk met onder andere Sofort Banking, PayPal, per rechtstreekse overboeking op onze rekening of als je een Nederlandse rekening hebt via iDeal.
Plaats jouw bestelling via onze webshop. Je ontvangt daarvan een orderbevestiging. Maak het verschuldigde bedrag (bestelling + verzendkosten) over. Zodra de betaling is bijgeschreven, gaan wij tot levering over.

Verzendkosten voor Duitsland
De verzendkosten bedragen € 8,50 voor pakketten tot en met 2 kg en € 11,50 voor zwaardere pakketten. Bij een besteding van minimaal € 150,= is de verzending kosteloos.

Bestellen vanuit het Verenigd Koninkrijk
Bestellen vanuit het Verenigd Koninkrijk kost €19,64. Invoerrechten en belastingen worden aan de ontvanger doorberekend.

Bestellen vanuit Europa
Je kunt vanuit overige Europese landen een bestelling plaatsen en betalen via Paypal of rechtstreekse overboeking. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, sturen wij een bevestigingsmail met daarin de betaalgegevens die je nodig hebt om vanuit het buitenland te kunnen overboeken.

Verzendkosten binnen Europa: Denemarken, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Zweden.
De verzendkosten bedragen € 18,90,= voor pakketzendingen tot 2 kilogram (bijvoorbeeld 2 flessen van 1 liter), € 19,50 tot 10 kilogram en € 25,= voor pakketten meer als 10 kilogram. Brievenbusleveringen kosten € 10,00.

Verzendkosten binnen Europa: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Estland, Faeröer, Finland, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.
De verzendkosten bedragen € 20,97 voor pakketzendingen tot 2 kilogram (bijvoorbeeld 2 flessen van 1 liter), € 25,= tot 10 kilogram en € 28,50,= voor pakketten meer als 10 kilogram. Brievenbusleveringen kosten € 10,00.

Bestellen buiten Europa
Neem contact op met Humic Solution via info@humicsolution.eu voor bestellingen buiten Europa.