Fulvinezuur is een krachtig natuurproduct dat de opname van vitaminen en mineralen bevordert en zorgt voor het verwijderen van afvalstoffen. Maar wat is fulvinezuur en hoe gaat het verwerkingsproces? Onze collega Klarijn legt het je graag uit.

“Fulvinezuur is één van de componenten van humus. Fulvinezuur is zelfs een van de kleinste moleculen van de natuur en oplosbaar bij elke pH-waarde”, legt Klarijn uit. “Bij Humic Solution werken wij met ontbonden fulvinezuur, dankzij een natuurlijk fermentatieproces van wel vier maanden”, vertelt Klarijn trots. Bekijk hier het fermentatieproces.

Ongebonden, smaakloos fulvinezuur

Fulvinezuur werkt het beste in de ongebonden vorm. Daardoor kan het makkelijk voedingsstoffen binden en zelfs giftige stoffen uit het lichaam afvoeren. Het bevordert zo dus de opname van vitaminen en mineralen en het verwijderen van afvalstoffen. Het fulvinezuur van Humic Solution is ontbonden van zijn elementen en daardoor goudgeel van kleur en volledig geur- en smaakloos, zoals goed fulvinezuur hoort te zijn. Ontdek meer over de verschillende humus- en fulvinezuren op ons kennisplatform.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie